Škola basic Plzeň
Škola, která je odměnou pro děti i rodiče

Mateřská školka

Kde nás najdete?

Koterovská 2208/158 Plzeň-Slovany

 

Proč si vybrat právě nás?

Individuální přístup ke každému dítěti.
Kvalitní stravování z farmářských obchodů.
Vzděláváme děti hravě.
Rodinná atmosféra.
Nízký počet dětí na jednoho učitele.
Kvalifikovaný personál, který se dále vzdělává.

Kdy k nám mohou děti nastoupit

Děti přijímáme v průběhu celého roku podle kapacity volných míst.

Jak fungujeme

Máme jednu smíšenou třídu, ve které jsou děti od 2 do 6 let. S věkově smíšenou třídou máme velmi dobré zkušenosti. Mladší děti se od starších snadno učí napodobováním. Starší děti se zase učí respektovat mladší a pomáhat jim. Během dne pracujeme odděleně s předškolními dětmi. Rozvíjíme u nich talent a připravujeme do první třídy.

Náš přístup

Péče o děti probíhá v přátelském podnětném prostředí. Nechybí u nás empatie, pochopení ani umění komunikace. Vytváříme pocit jistoty a bezpečí, které jsou pro děti velmi důležité. Děti mají možnost vlastní seberealizace, protože jim umožnujeme vlastní volbu výběru činností.  U nás najdete srdečný a upřímný úsměv a dobrou náladu. Společně pozorujeme, bádáme, tvoříme a experimentujeme. Co nejvíce vyhledáváme aktivity spojené s činností venku.

Provozní doba:
7.30 – 17.00 hodin

ZŠ a MŠ  Basic Plzeň, z.ú. je soukromým subjektem, který bude postupně v souladu s údaji zapsanými v rejstříku škol a školských zařízení poskytovat předškolní, základní a zájmové vzdělávání. Vzdělávání je založené na podnětném, praktickém a neformálním učení – HŘE, a to ve vztahu k životu.